Cake van Lever
Dit is een gezondheidsbom voor je herstellende hond of kat, ook ideaal als knabbeltje tussendoor. Ingrediënten 500 g biologische lever (lams- of kalfs-), 150 g havervlokken, 1 teen knoflook (knoflook laat je eruit voor je kat) Verwarm je oven op 200°C Snijd de lever in grove stukken. Met de blender maak je een homogene massa van de lever, de knoflook en de havervlokken. Als je deegmassa te vochtig is, voeg je nog wat extra haver toe. Verspreid alles over de bodem van een bakblik, ongeveer een halve centimeter dik. Laat in oven bakken gedurende 15 minuten. De bovenlaag zal knapperig zijn. Wanneer afgekoeld, snijd je de cake in vierkantjes van ongeveer 5 cm. Je kan deze cakestukjes gemakkelijk invriezen. Lekkers voor alle dieren die moeten aansterken, maar ook onze lieverds die tijdens deze koude tijden een extra boost aan energie kunnen gebruiken. Smullen maar! Comments are closed.
|
WinnieDierenarts Winnie, gepassioneerd Acupuncturist en Homeopaat. Fervent zeiler en vrolijke coach voor iedereen die meer wil leren over haar passies. Categorieën
Alles
|