120 g runds-, lam- of varkensnier in stukjes (goed spoelen)
500 g kip in stukjes (botjes mogen als ze rauw gegeven worden) 30 g Shitake paddestoelen 60 g peterselie of boerenkool in fijne stukjes 120 g zoete aardappel of pompoen in stukjes 1 soeplepel sesamolie 1 theelepel gemalen kaneel Maal deze ingrediënten zo fijn mogelijk en bak aan 180°C gedurende 30 - 40 minuten in een bakblik of slowcooking aan 80° c gedurende 4 tot 6 uur of geef alles rauw Als granen kan je er, indien je wenst, een halve tas quinoa aan toevoegen Supplementeer vlak voor het opdienen met spirulina, chorella ed. Rauwe geitenmelk en bottenbouillon zijn zeker ook aangeraden Voeg zeker de supplementen uit dit artikel toe zodat het recept uitgebalanceerd is Geef als tussendoortjes vijgen, dadels, sardines en groene pens Tekst Dierenarts Winnie Photo credit ilyuza-mingazova--zxG8fyqCg0-unsplash Reference Yin & Yang Nutrition For Dogs, Judy Morgan DVM |