250 g zoete aardappel of pompoen in stukjes
125 g gesnipperde donkere bladgroenten zoals spinazie, boerenkool, veldsla, kropsla, raketsla, ... 500 g kip of lam in stukjes (botjes mogen als ze rauw gegeven worden) 60 g Shitake of Reishi paddestoelen 1 theelepel gemalen kaneel of gember Maal deze ingrediënten zo fijn mogelijk en bak aan 180°C gedurende 30 - 40 minuten in een bakblik of slowcooking aan 80° c gedurende 4 tot 6 uur of geef alles rauw Als granen kan er, indien gewenst, een halve tas maïs of havermout aan toegevoegd worden Tekst Dierenarts Winnie Photo credit marius-ciocirlan-T9pdHqCsyoQ-unsplash Reference Yin & Yang Nutrition For Dogs, Judy Morgan DVM Comments are closed.
|
WinnieDierenarts Winnie, gepassioneerd Acupuncturist en Homeopaat. Fervent zeiler en vrolijke coach voor iedereen die meer wil leren over haar passies. Categorieën
Alles
|